Våre tjenester

Holter VVS AS utfører montering av vannbåren varme. Vannbåren varme er en miljøvennlig og økonomisk oppvarmingsmetode. Spør oss om vannbåren varme.

Ta kontakt

Vannbåren varme

Holter VVS AS utfører montering av vannbåren varme. Vannbåren varme er en miljøvennlig og økonomisk oppvarmingsmetode. Spør oss om vannbåren varme.

Totalrehabilitering av bad og våtrom

Ønsker du deg et nytt og moderne bad? Vi utfører totalrehabilitering av baderom, og fjerner det eksisterende badet for deg. Deretter legger vi ny membran, nye varmekabler, støper og legger til slutt nye fliser – etter ditt ønske. I tillegg utfører vi montering av baderomsinnredning som dusj, badekar, toalett, vask og skap.

Vannmålere og sprinkler

Vi installerer både vannmålere og sprinkleranlegg. Ta kontakt for mer informasjon.

Sanitæranlegg

Vi monterer sanitæranlegg i alle typer bygg.

Vann, avløp, stikk og bunnledning

Om vinteren er det svært vanlig at rør til vann og avløp fryser til is, selv inne i boliger. Det siste man bør gjøre, er å prøve å tine rørene selv. Dette kan ende i husbrann og personskader. Tining av vann og avløp skal overlates til fagfolk. Ring oss ved behov for tining av vann og avløp.

Radiatorer, varmeanlegg og fyrkjeler

Holter VVS AS monterer radiatorer og varmeanlegg. Radiatorer er svært praktiske i store- og små bygg, som ene bolig, butikker og lagerlokaler. Vi utfører også utskiftning av diverse varmeanlegg og har samarbeidspartnere som utfører montering av varmepumper.

Sveising

Vi utfører de fleste tjenester innen sveising, og har samarbeid med sertifisert sveiser for oppdrag innen sveising

Vedlikehold og service

Vedlikehold og service på VVS utstyr og anlegg